Nota legal i Política de privacitat

CADHOTEL S.A. es compromet a protegir la vostra privadesa quan visiteu aquest web.

CADHOTEL S.A. només enregistra les dades personals quan són facilitades de manera voluntària. Les dades personals que ens proporcioneu reben tractament confidencial, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i tan sols es fan servir per prestar-vos més bon servei. En concret, aquesta informació s'utilitza per posar-nos en contacte amb vosaltres, mantenir-vos informats dels nous productes o serveis o per personalitzar el lloc web, segons les vostres preferències o necessitats.

CADHOTEL S.A. tampoc no facilitarà mai aquesta informació amb un propòsit comercial a terceres persones. De la mateixa manera, CADHOTEL S.A. adopta les mesures necessàries per evitar que les dades recollides siguin modificades i s'hi accedeixi o se'n faci un tractament no autoritzat. En tot cas, vosaltres podeu exercir els drets de rectificació o cancel·lació de les vostres dades.

Hi ha seccions d'aquest web que utilitzen galetes. Una galeta és una cadena d'informació desada a l'ordinador de l'usuari, que té com a finalitat millorar la qualitat del servei prestat quan torneu a visitar la web. Com que es recull informació sobre les vostres preferències, el lloc web recupera la informació quan us torneu a connectar, de manera que actua de manera personalitzada. Les galetes també contribueixen a millorar el lloc web identificant quines són les seccions més visitades, la qual cosa permet que CADHOTEL S.A. presti més bon servei. En aquests casos, CADHOTEL S.A. empra la informació únicament amb una finalitat estadística.
Vosaltres mateixos us podeu configurar el navegador perquè us sigui notificada la petició de si voleu instal·lar-hi una galeta o bé la voleu rebutjar. Tanmateix, que accepteu la instal·lació de la galeta no significa que CADHOTEL S.A. tingui accés al vostre ordinador, ni tampoc a informació privada que no vulgueu compartir amb l'empresa.
Per fer cap consulta sobre aquesta declaració de privadesa, sobre la interacció amb la web o per indicar que no voleu rebre més informació de CADHOTEL S.A., i també per esmenar, cancel·lar, blocar o actualitzar la informació proporcionada, no dubteu de comunicar-vos amb CADHOTEL S.A. emplenant el formulari de contacte o escrivint a: info@hotelblaumar.com

Drets de Propietat Industrial i Intel·lectual
CADHOTEL S.A., és titular de tots els drets de propietat industrial del continguts del web www.hotelblaumar.com.com. Està totalment prohibit modificar o distribuir tot o una part del contingut de la pàgina web esmentada per a una finalitat de caràcter privat, si abans no s'ha obtingut l'autorització de manera expressa i per escrit de CADHOTEL S.A. En cas que es produeixi cap actuació que infringeixi els paràgrafs anteriors, es pot considerar que s'han vulnerat els drets de propietat intel·lectual i industrial protegits en el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, cosa que pot implicar que es duguin a terme actuacions legals d'acord amb el Codi Penal vigent.

Informació legal sobre CADHOTEL S.A..
Inscrita al Registre Mercantil de Girona, tomo 783, libro 638, folio 32, hoja 11269, 1º. CIF: A17240607 Adreça: Massa d´Or, 21 17488, Cadaqués, Girona.

RTC: HC-002179